Unbyns IF

Referat: Alviks IK - Unbyns IF

Kul att få komma till arcushallen och äntligen få spela på stor plan. Det syntes förstås att vi inte gjort det på 6 månader.
Fokus inför matchen var på vår prestation, snarare än på resultat.
Vi får några sena återbud, men kan mänstra en bra elva med Humlan i mål, Kris, Erik W, Toni, Fille i backlinjen. Strabban och Simon med Martin framför bildar mittfält. Sajad, Macke och Tong anfaller framåt. På bänken har vi John L, Stefan, Axel, Tomas.
Direkt i inledningen tar Alvik ledningen efter en chans som egentligen är över men dom kan lyckas spela in den igen och i mål. Ganska snart gör dom 2-0. Dock spelar vi bra och spelet är mest på deras planhalva. Vi skapar ett flertal halvchanser. Efter halva första får dom återigen utdelning på vältajmade löpningar genom vår backlinje. Vi spelar sämre under andra halvan av första och Alvik kan gå ifrån till 4-0. Alla målen kommer till på likartat sätt.
Kris kan reducera i slutet av första efter assistans av Simon. Han får till en rejäl vänsterslägga från 25 m som målisen inte kan ta.
Vi pratar i pausen om att försöka komma tillbaka till enklare passningsspel. Går väl sisådär, ibland ok och bra kombinationer men blandat med tekniska fel där vi blir straffade eftersom dom pressar hårt.
Vi har flera lägen där vi så när får första touch men målvakten gör vältajmade utrusningar

Av resultatet att döma gör vi ju en platt-match. Finns mycket vi bör kunna göra bättre, men finns också ljusglimtar - speciellt första 20-25 minuterna.